×

Ervaringen

Tomas

19-11-2019

Veel kennis, persoonlijk, ambitieus

Marije beschikt over veel beroepskennis en is enthousiast en gedreven. Middels haar persoonlijke benadering en overtuigingskracht lukt het haar al 52 weken mij uit te dagen. Door alle 4 seizoenen heen heeft Marije mij fysiek uitgedaagd waarbij haar trainingsprogramma volledig afgestemd is op mijn eigen doelen. Voor de buitensporter die fysiek en mentaal uitgedaagd wil worden kan ik Marije aanbevelen!

Naddi van Ussen

22-06-2019

Enthousiast, inspirerend

Ik volg bootcamp bij Marije. Nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Marije geeft onwijs leuk les! Elke keer heb ik voldaan gevoel! Ze is erg motiverend en helpt je graag tot het uiterste!

Nathalie

22-05-2019

Personal training

Marije heeft er voor gezorgd dat ik over de drempel getrokken werd. Ik voelde mij erg onzeker en durfde eigenlijk niet in het bijzijn van anderen te sporten. Ik heb van Marije meegekregen dat een cijfer op de weegschaal niet belangrijk is, maar het belangrijkste is hoe jij je voelt. Marije is motiverend tijdens het sporten, en daarnaast komt er een stukje coaching bij waar ik erg veel aan gehad heb. Ze is emotioneel betrokken en gesprekken tijdens het sporten kunnen over van alles gaan. Kortom, zoek je een coach die je helpt met sporten en daarnaast iemand die je op andere gebieden kan coachen? Dan moet je bij Marije zijn!

Sophie

17-03-2019

Een zware training waarbij je net over je max heen gaat

Laatst heeft marije voor voetbalteam DZC’68 VR1 een bootcamp gegeven als vervanging van onze afgelaste wedstrijd. Marije motiveerde de hele groep en we knalde er met zn alle een bootcamp uit. Super toffe training!! Zeker een aanrader ! Groetjes VR1 DZC’68

Saskia

01-12-2018

Energiek, tot net over het randje

Als ik terug denk aan m'n eerste 1 op 1 training. Had ik als doel, je mag over het randje gaan En dat lukte Marije. Een pittige les, waarmee ze mij heeft laten inzien dat je je grenzen kunt verleggen. En meer kan dan jezelf vaak denkt. Voor mij is dat, wat ik in een personal coach zoek.

Ellen

01-12-2018

Inspirerende sportvrouw

Marije is altijd enthousiast, vrolijk en fanatiek. Ze weet je te motiveren om ook eens buiten je comfortzone te gaan en voor je het weet doe je met de bootcamp mee, waarvan je dacht: dat kan ik nooit.. Een topper ben je!

Babette

30-11-2018

Ik heb vandaag mijn derde personal training van marije gehad en voel me heerlijk.

Ze motiveerd, laat mij mijn grenzen verleggen en we kunnen ook ruimte maken voor gesprekken. Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou vinden, maar door marije haar enthousiasme raakt iedereen gemotiveerd!

Richo

23-11-2018

Marije is enthousiast, punktueel, kundig, haar lessen goed voorbereid en let op techniek van haar deelnemers, ze heeft humor en ze af en toe ondeugend 😉

Ik heb alleen maar positieve ervaringen! Ze is ook in de mens als persoon geintereseerd. Ik heb bij Marije in haar eerste body-pump les mogen sporten! Marije was toen best wel zenuwachtig dit is nu bijna 10 jaar geleden!! En in al die jaren sport ik inmiddels bij haar! Ze heeft zich perfect ontwikkeld als super sportinstructrice en met een geweldige autoriteit. De lessen zijn altijd toptrainingen!!! Een een echte aanrader....! zegt mister kei-fit ...zo noemt Marije mij altijd.

Simone

22-11-2018

Enthousiaste top meid!

Marije geeft goed les. Ze is enthousiast, fanatiek, stimulerend met een lieve persoonlijkheid!

Rita

22-11-2018

Marije is vakbekwaam, bevlogen en weet je goed te motiveren. Kortom een toppertje!

De lessen Bodypump en Bootcamp volg ik bij Marije met veel plezier. Zij weet je te motiveren om net even een tandje erbij te zetten. Daarnaast heeft ze aandacht voor je en let goed op, of de oefeningen goed worden uitgevoerd en corrigeert je wannneer dit nodig is. Een sportvrouw in hart en nieren.

Hellen

22-11-2018

Enthousiaste sportinstructrice met positieve uitstraling

Leuke sociale meid. Weet met een positieve en optimistische instelling een goede sfeer te creëren en te stimuleren om net dat beetje extra te geven. Top!

Danielle

22-11-2018

Motiverend en inspirerend!

Ik ga altijd met veel plezier naar de lessen van Marije. Ze weet je altijd weer te motiveren en inspireren. Een op en top sportvrouw met liefde voor haar vak.

Petra

22-11-2018

Energiek

Sinds twee jaar volg ik met plezier de lessen van Marije. Afgelopen twee jaar, ben ik fitter geworden, dan ik in tijden ben geweest. Marije is energiek, motiveert en geeft telkens weer, verrassende lessen.

Larissa

22-11-2018

Enthousiast, sociaal & motiverend

Ik train nu een jaar bij Marije door haar heb ik weer in gezien dat sporten leuk is waardoor ik fitter ben geworden. Ze weet je te motiveren om nog even door te gaan. Ze leert je de juiste technieken van de oefeningen vooral de les die ik volg bodypump. Ze let goed op je houding. Ze geeft mij altijd fijn advies waar ik iets mee kan. Ze is altijd vrolijk echt een aanrader als personal trainer. Bent een toppertje 😉

Loraine

22-11-2018

Enthousiast, vrolijk en professioneel!

Al bijna 1,5 jaar collega van Marije en ontzettend veel van haar geleerd! De manier hoe ze alles overbrengt naar de mensen is top! Duidelijk, professioneel en vol passie. Dankzij haar kennis gemaakt met bootcamp en ik vind het heerlijk 👊🏼 Thanks M! Goed dat je de stap hebt gezet want dit kun jij! Laat mensen maar eens zien wat jij kan en wie jij bent! Breng je liefde en enthousiaste voor (buiten-)sport en bewegen over zoals je dat altijd doet en mensen zullen heel blij met je zijn! 💙

Debby

21-11-2018

Gedreven sportvrouw!

Sport anderhalf jaar met Marije de lessen blijven leuk en gevarieerd, ze stimuleert je om je doel te behalen. Een echte aanrader!

Willeke

21-11-2018

Fanatiek

In een groep train ik al twee jaar bij Marije. Ze is fanatiek en weet je altijd te motiveren om nog even door te gaan. En ze let goed op techniek van de oefeningen om blessures te voorkomen. Ze heeft mij als redelijk a-sportief type toch al twee jaar lang 2x per week aan het sporten gekregen 🏋🏼‍♀️

Karin

21-11-2018

Enthousiast en motiverend!

Sinds 2 jaar train ik wekelijks met Marije. De trainingen zijn elke week leuk en afwisselend. Dat kan ik erg waarderen. Steeds weer kan ze je motiveren om net weer een stapje verder te gaan. Dit geeft elke keer weer een voldaan gevoel.

Daniela

21-11-2018

Positief!

Marije is gemotiveerd en positief en helpt je daar waar je het nodig hebt!

Odette

20-11-2018

Gedreven en enthousiast

Marije ken ik als een gedreven en enthousiaste meid. Heeft iedere training weer een nieuwe uitdaging. Daardoor kan de lat steeds een stukje hoger worden gelegd waardoor je steeds weer een voldaan gevoel krijgt .

Chris

20-11-2018

Topper

Marije is een dol enthousiaste trainer met een passie voor haar vak. Ze weet iedereen op een positieve manier te stimuleren om te gaan sporten. Een echte aanrader als personal trainer!

Mascha

19-11-2018

Enthousiaste coach

Marije geeft op een enthousiaste manier afwisselende trainingen. Door haar persoonlijke aanpak weet ze je altijd te motiveren meer uit een training te halen dan je voordien zelf had gedacht.

Robin

15-11-2018

Doelgerichte trainingen, Marije weet je altijd te motiveren!

Nu ruim een jaar les van Marije en merk duidelijk verschil in fitheid. Ze weet je elke keer te motiveren tijdens de bodypump- en bootcamplessen, zelfs tijdens de minder-favoriete oefeningen!

Bianca

01-11-2018

Ze is enthousiast, fanatiek, sociaal. Echt een buitenmens.

Al jaren les van Marije. Vive , Xco walking en bootcamp. Ze is enthousiast, fanatiek, sociaal. Echt een buitenmens. Ze haalt het maximale uit je.

Gemiddelde beoordeling

5 / 5

(24 beoordelingen)

Je ervaring delen

Instagram

Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe? Volg mij dan op Instagram!

top