×

2022, 5 leefstijl/personal training trajecten uitgelicht!

2022, een jaar vol sport, bootcamp, leefstijl, een jaar vol leuke gave trajecten waar ik trots op terug kijk! In dit bericht blik ik even terug op een aantal toffe trajecten die ik het afgelopen jaar heb mogen doen... dit zijn er maar 5 van de zo vele, maar het delen zeker waard!

 

  • Foto 1: Deze foto komt van een klant die echt al een tijdje bij mij aan het trainen is. Kwam binnen met een slechte leefstijl, als in de zin van: Veel roken, niet sporten, niet bewegen (kantoorbaan en gaat overal met de auto naar toe), gedurende de dag alleen maar koffie drinken en ongezonde voeding. Vandaag de dag: Hij rookt niet meer, sport zeker 5 dagen in de week (soms zelfs 2 keer op een dag!!), pakt vaak de wielrenfiets naar zijn werk maar ook voor training, eet gezond met veel fruit en groentes. Motiveert zichzelf elke dag weer om verschillende doelen te stellen voor zichzelf, van wielrennen, hardlopen, zwemmen, bootcampen tot personal training. Afgelopen week liep hij voor het eerst 21km hard, zo gaaf! Onwijs trots op hem! 


  • Foto 2: Deze klant kwam bij mij omdat hij graag zijn leefstijl wilde aanpassen, wilde afvallen en zichzelf gaan fitter voelen. Door te gaan sporten en bewust met zijn voeding om te gaan is hij maar liefst -32,5 kg afgevallen. Ongelofelijk knap! Hij is nog niet klaar en zijn volgende doel is: onder de 100 kg en dan het liefst rond de 92-95 kg. Hij heeft op zijn bucketlist Skydiven staan en daarvoor is een maximum gewicht van 100 kg inclusief materiaal en kleding. Als hij al meer dan 30kg kan afvallen dan gaat dit hem ook zeker lukken, heb er 100% vertrouwen in! We gaan door in 2023!


  • Foto 3: Deze dame kwam in augustus bij mij met als doel: Voor mijn 50e wil ik 10 kg afvallen, ik wil niet als een dikke moeke door het leven! Eind november werd deze dame 50 jaar en dat met 10 kg lichter... zó knap zó trots! Echt een ontzettend goede drive en het mooiste vind ik nog: ze heeft er heel veel plezier in. Door meer te bewegen en bewust te worden van haar voeding heeft ze veel meer energie in haar dagelijksleven. Fit de 50 door! En zoals je ziet op de foto is ze nog niet klaar en gaat ze lekker door, in totaal al 11,2 kg afgevallen! Topper!

     
  • Foto 4: Deze foto is van een van de vaste bootcampers. 2 jaar geleden begon hij bij mij in de bootcamp les, zijn aller eerste les... eentje die ik niet snel meer ga vergeten. Na de warming-up was het eigenlijk conditioneel al helemaal klaar. Mijn gedachten: ik ben benieuwd of hij door blijft gaan, de training was namelijk erg heftig voor hem. Maar dat heeft hij niet gedaan, hij heeft door gezet, is blijven trainen. 2 jaar later, nog steeds wekelijks aan het bootcampen, soms wel 3 keer in de week! Ga zo door en op naar de volgende 2 jaar!! Trots op je!


  • Foto 5: Is van een dame die door bepaalde rug/bekken blessure eigenlijk altijd met pijn door het leven ging. Vroeger haalde ze heel veel energie en plezier uit sporten alleen door haar blessure ging dit niet meer. Ik zeg altijd: iedereen kan sporten/bootcampen alleen wel met de juiste begeleiding! Belangrijkste voor haar was weer vertrouwen krijgen in haar lichaam. Wat ik dus nu echt mega tof vind... ze gaat pijnvrij door het leven!! Door de sporter de juiste techniek en houding aan te leren en vanuit daar de oefeningen heel rustig op te bouwen kan je zo ver komen. Ze sport bij mij nu 2 keer in de week maar traint nu dus ook vaak voor zichzelf. Door de trainingen heeft ze haar vertrouwen terug in haar lichaam, heeft ze weer een uitlaatklep en dat werkt ook weer ontzettend goed voor het mentale gedeelte.

 

Dit waren dus 5 mega mooie trajecten van 2022... maar dit zijn er maar 5 van de zovele. Ongelofelijk dankbaar en blij dat dit mijn werk is. Voor alle sporters die bij mij trainen: BEDANKT voor jullie vertrouwen in mij!! Op naar een mooi, gezond en sportief 2023!

top