×

Wie ben ik

Hi! Mijn naam is Marije Dokter, ben 26 jaar en ik woon in Doetinchem. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik mijn hele leven al sportief ben, van fitnessen tot voetbal tot mijn sportopleiding. Ook ben ik van kleins af aan al op een windsurfplank te vinden en je kan dus wel zeggen dat stil zitten niet echt mijn ding is. Door de opleiding Sport en Bewegen heb ik kennis gemaakt met mijn grote hobby: les geven! En dan vooral lesgeven in de fitnessbranche. Want anderen zichzelf beter, sterker, wijzer en fitter te maken.. dat is wat mij betreft het aller mooiste wat er is! Op dit moment kan je mij 3 dagen vinden in de sportschool Fitnesscentrum Zevenaar, waar ik werkzaam ben als fitness en groepsles coördinator. Naast deze actieve baan werk ik ook aan mijn eigen onderneming, namelijk als personal trainer. Met personal training kan je iemand veel doelgerichter trainen en daardoor ook meer resultaten behalen. Iedereen is anders en samen met jou ga ik opzoek naar een evenwichtige levensstijl die perfect bij jou past.

Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou! Wanneer starten we?

Mijn sport & bewegen ervaringen:

Vanaf 2010 ben ik al actief in de fitness wereld, ik begon toen als stagiaire in de fitness en dat is nu uitgelopen tot een vaste baan op de sportschool. Op de sportschool begeleid ik sporters in de fitness met hun persoonlijk trainingsdoel en ik geef ook verschillende groepslessen: bodypump, grit strentgh, bootcamp, spinning en circuit trainingen. Met al mijn ervaring wil ik jou helpen met jouw persoonlijk en haalbaar trainingsdoel.

 • MBO sport & bewegen
 • HBO sport management
 • Fitvak A & B
 • LesMills Bodypump advance instructeur
 • LesMills Grit instructeur
 • Bootcamp instructeur
 • Ready to Rumble, Funxtion
 • Personal Trainer
 • Orthopedische revalidatie, Fysio Physics
 • Sportmassage
 • Body Support
 • Op dit moment bezig met de opleiding: Leefstijl coach pro, Start2move

Let’s crea​te a whole new experience, improve your life!

Instagram

Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe? Volg mij dan op Instagram!

top