×

Wie ben ik

Hi! Mijn naam is Marije Dokter, ben 29 jaar en ik woon in Doetinchem. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik mijn hele leven al sportief ben, van fitnessen tot voetbal tot mijn sportopleiding. Ook ben ik van kleins af aan al op een windsurfplank te vinden en je kan dus wel zeggen dat stil zitten niet echt mijn ding is. Door de opleiding Sport en Bewegen heb ik kennis gemaakt met mijn grote hobby: les geven! En dan vooral lesgeven in de fitnessbranche en gezondheidsbranche. Want anderen zichzelf beter, sterker, wijzer en fitter te maken.. dat is wat mij betreft het aller mooiste wat er is! Momenteel werk ik full-time aan mijn eigen onderneming. Personal trainer, leefstijl coach en voedingsdeskundigen. Met personal training en leefstijlcoaching kan je iemand veel doelgerichter trainen en daardoor ook meer resultaten behalen. Iedereen is anders en samen met jou ga ik opzoek naar een evenwichtige levensstijl die perfect bij jou past. Naast 'Marije Dokter personal training en leefstijlcoaching' ben ik mede-eigaanresse van Bootcamp Doetinchem en geef daar ook bootcamp trainingen. Na je personal training of leefstijl traject zijn de bootcamp lessen echt de perfecte doorstroom om fit te blijven!  

Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou! Wanneer starten we?

 

Mijn sport & bewegen ervaringen:

Vanaf 2010 ben ik al actief in de fitness wereld, ik begon toen als stagiaire in de fitness en dat toen uitgelopen tot een vaste baan op de sportschool. Van klant begeleiding met hun persoonlijk trainingsdoel tot verschillende groepslessen: bodypump, grit strentgh, bootcamp, spinning, circuit trainingen etc. Na de sportschool ervaring wilde ik mij graag meer richten op mijn eigen visie en passie betreft sport en gezondheid, dat is uitgegroeid tot mijn eigen onderneming! 

 • MBO sport & bewegen
 • HBO sport management
 • Fitvak A & B
 • LesMills Bodypump advance instructeur
 • LesMills Grit instructeur
 • Bootcamp instructeur
 • Ready to Rumble, Funxtion
 • Personal Trainer, Fysio Physics
 • Orthopedische revalidatie, medisch fitnessinstructeur, Fysio Physics
 • Sportmassage
 • Body Support coach
 • Leefstijl coach, Start2move 
 • Voedingsdeskundigen, Start2move 
 • Gedragsverandering en coaching, Start2move
 • Stress en slaapmanagement, Start2move
 • Bewegingsdeskundigen zwangeren
 • Pre & Postnataal fitness coach van SterkHer (2023 afgerond)

Let’s crea​te a whole new experience, improve your life!

Instagram

Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe? Volg mij dan op Instagram!

top