×

Bestel hét e-book over voeding

E-book over voeding: macro’s, de schijf van vijf, recepten en meer!

Ben jij op zoek naar een e-book dat je alles vertelt over voeding? Een boordevol handige tips, gezonde eetwissels en lekkere recepten? Dan heb ik iets voor je...!

Bestel nu het MD-EBOOK

Vind je het moeilijk om te beslissen wat je op een dag eet? Ben je benieuwd naar de gedachte achter gezonde voeding en wat eten nu echt met je lijf doet? Of koolhydraten nu echt slecht voor je zijn? Allemaal vragen waarop ik je antwoord geef in mijn e-book over voeding. In het e-book sta ik stil bij alle dingen die nodig zijn voor een gezonde levensstijl. Voor de juiste balans in voeding. En natuurlijk doe ik dat op de manier die je van mijn trainingen en voedingscoaching gewend bent: lekker laagdrempelig, persoonlijk en vol enthousiasme!

In het MD-EBOOK over gezonde voeding vind je meer over:

  • Wat macro’s zijn en hoe ze werken;
  • Hoeveel kcal je per dag nodig hebt (verrassing: het is meer dan je denkt!);
  • Hoe je eet volgens de Schijf van Vijf;
  • Het maken van gezonde weekkeuzes en zorgen voor balans;
  • Belangrijke en gezonde eetwissels;
  • Het lezen van etiketten;
  • Omgaan met moeilijke momenten en sociale druk als je op je eten let;
  • Een gebalanceerd dagmenu inclusief voorbeelden;
  • Makkelijke en gezonde recepten;
  • Het MD-voedingscoachingstraject.

 

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan snel het MD-EBOOK!

Instagram

Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe? Volg mij dan op Instagram!

top