×

Voedingscoaching kwartaal traject

Voedingscoaching in Doetinchem

We worden ons er steeds bewuster van hoe belangrijk gezonde voeding voor ons is. Eten is dan ook overal om ons heen en is nodig om in het dagelijks leven te kunnen functioneren. Des te moeilijker is het om de juiste keuzes te maken en hier goed mee om te gaan. Voor een gezond voedingspatroon kan ondersteuning en coaching goed helpen.

Als voedingsdeskundige in Doetinchem kan ik je helpen inzicht te geven in jouw voedings- en gedragspatroon. Samen doorbreken en verbeteren we dit patroon. We gaan jouw doelstelling behalen met blijvend resultaat!

Het traject naar een gezonde leefstijl

Elk kwartaal begeleid ik een aantal deelnemers naar een gezonde leefstijl. En die voedingscoaching kan ook voor jou een uitkomst zijn! Het programma duurt ongeveer 12 weken en is als volgt opgebouwd:

 • Week 1 – We starten met een intakegesprek via Zoom of doormiddel van een face to face gesprek. Daarin kijken we samen naar wie je bent, wat je graag wil bereiken en hoe je op dit moment eet. Ik leg je uit hoe we het voedingstraject gaan invullen en plan wat momenten met je in. Bijvoorbeeld het wekelijkse weegmoment en de tussentijdse evaluatie.
 • Vanaf dat intakegesprek ga je een eetdagboek bijhouden in de MD Food app. Dat doe je in ieder geval de eerste weken elke dag. Aan het eind van elke week hebben we even contact via WhatsApp en geef ik jou – op basis van wat je hebt ingevoerd – handige tips over voeding en eetwissels.

LET OP!

Je krijgt van mij geen dieetplan. Geen eetschema. Want die zijn niet afgestemd op jouw lichaam. Wat je wel krijgt is een voedingsplan waarin ik advies geef over calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten. Verder ben jij in charge en vind ik dat je het meest leert door het zelf te doen!


 • Na 6 weken coaching via WhatsApp, hebben we een tussentijdse evaluatie via Zoom of via een face to face gesprek. We kijken dan hoeveel je bent afgevallen of aangekomen, waar je nog winst kunt behalen en het allerbelangrijkste: hoe je deze nieuwe levensstijl gaat volhouden. Vanaf hier wordt het namelijk een kwestie van volhouden.
 • Tussen de 6 en 12 weken gaan we het bijhouden van jouw voedingsdagboek langzaam afbouwen. Van om de dag, tot vier keer per week en uiteindelijk voer je nog maar één doordeweekse en één weekenddag in. Voeding en eten moeten namelijk leuk blijven en geen obsessie worden! Via deze methode leer je eten op gevoel.
 • Na 12 weken hebben we ons eindgesprek. Ook dit gesprek kan weer via Zoom of een face to face gesprek. We kijken dan of je jouw doelen hebt behaald. En we overleggen samen hoe je nu (zonder voedingscoaching) verdergaat. Op dat moment heb jij een gezonde balans ontdekt. Kun je eten op je gevoel en zit je lekkerder in je vel.

LET OP!

We houden contact via WhatsApp. Een app die 24/7 te gebruiken is. Je mag altijd appen, ook als je het even zwaar hebt. Maar ik kan niet altijd meteen reageren. Op doordeweekse dagen en werktijden ben ik all yours, maar in het weekend en de avonden sta ik soms ook even uit.

12 weken voedingscoaching traject:

 • Inclusief 3 coach gesprekken van 30 minuten (online of een face to face gesprek)
 • 3 contact momenten via Whatsapp
 • Je ontvangt het MD foodguide, e-book
 • Persoonlijk voedingsplan op maat
 • Toegang tot mijn MD app, inclusief een workout bibliotheek
 • Volledig online mogelijk

Kosten voor één kwartaal voedingscoaching:

€ 289,-

Of je betaald 3 keer € 110,- per maand

Enthousiast geworden? Waar wacht je nog op?! Meld je nu aan voor mijn voedingscoachingstraject in Doetinchem. Maar, fijn om te weten: ook als je niet in Doetinchem of omgeving woont, kun je mijn programma volgen. Het is namelijk grotendeels online.

Eerst nog even bellen en kennismaken? Neem dan gerust contact met me op!


Wanneer gaan we starten?


Liever een eenmalig voedingsadvies?

 • Je krijgt 1 week toegang op de MD food app, hierin ga jij 7 dagen lang jouw voedingsdagboek bijhouden. Aan de hand van dat weekoverzicht krijg jij een voedingsadvies van mij met verbeterpunten om gezonder en gestructureerder te eten.
 • Online
 • Eenmalig € 45,-

Instagram

Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe? Volg mij dan op Instagram!

top