×

Kerst bootcamp 2020, corona editie!

Ohje, het leek er even op dat de kerst bootcamp in 2020 helaas niet door kon gaan i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen. Maar.... ik ben even creatief geweest en ik heb een bootcamp bedacht die prima binnen de maatregelen mogelijk is. 

 

Op 26 december, 2e kerstdag, ga ik een parcour uitzetten in het bos met verschillende oefeningen, een soort speurtocht. Elke 10 minuten start er een nieuw groepje van maximaal 2 personen OF een gezin uit hetzelfde huishouden. Deze speurtocht/kerstbootcamp is leuk voor jong & oud en voor iedereen uitdagend. De bootcamp ronde is groter en de oefeningen zijn uitdagender. De ouder & kind bootcamp ronde is iets kleiner met meer speelse oefeningen. 

 

Startpunt is onderaan de zandbult, hier eindig je ook weer. Je loopt of rent van oefening naar oefening en kan je dus geheel corona proof de oefeningen uitvoeren. 

Tijd: We beginnen om 10:00 uur en daarna kan er elke 10 minuten een groepje starten. Inschrijven in de MD app is verplicht! 
Kosten: Volwassenen 1 bootcamp strip OF een losse les van €8,50. Kinderen mogen gratis mee doen.
Waar: Zandbult in het Kruisbergsebos
(Oh, je kan aan dit pacour alleen deelnemen in foute kerstkleding, haha!) 

 

Wat ik van jullie vraag en verwacht: Mocht je onderweg toch een groepje tegen komen, houdt die 1,5 meter afstand. Het bos is gelukkig groot genoeg. Laten we doorstroom zo makkelijk en soepel mogelijk houden bij het begin en het eindpunt. Dus kom kort van te voren en blijf niet hangen en/of kletsen voor en na de tijd hoe gezellig het ook is. Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee, ik blijf bij het begin en eind punt, dus de spullen kan je daar achterlaten. 

 

Geen MD lid? Geen probleem, je kunt je ook los aanmelden voor deze kerst bootcamp/parcour! Stuur mij een berichtje of een mailtje

Dus ga op pad samen met een sportmaatje of je gezin in een foute kersttrui of met een hertengewei, een super leuk en sportief kerstuitje! 

top